Recenties

Soms komen er mensen op je pad die indruk maken. Zo is Liselot als zeer betrokken bewoner bij één van onze projecten op ons pad gekomen. Naast betrokken buurtbewoner bleek Liselot ook kinderboekenschrijver én binnenhuisarchitect te zijn. Na elkaar jaren niet gesproken te hebben waren wij voor de inrichting van ons nieuw te bouwen circulaire paviljoen – als uitbreiding van onze kantoorruimte – op zoek naar een binnenhuisarchitect. En ineens was Liselot weer top-of-mind bij ons. Een klus die in onze ogen op haar lijf geschreven was. En niets bleek minder waar! Wat is ons pand geweldig mooi en warm geworden. De kleuren en de materialen (circulair!) zijn geweldig op elkaar afgestemd en het voelt meteen warm en vertrouwd zodra je binnenkomt. Zakelijk, maar ook informeel. We waren al trots op onze monumentale watertoren, maar de uitbreiding van ons kantoor doet hiervoor zeker niet onder. Binnen en buiten vormen een schitterend op elkaar afgestemd geheel. De bijdrage van Liselot hierin was bijzonder groot. Daar zijn we haar nog elke dag heel dankbaar voor. Kom gerust een keer kijken om het zelf te ervaren.

 

De trotse medewerkers van Hoogvliet BeheerLiselot, bedankt voor het doorvragen en toffe ideeën die ervoor zorgen dat de woonkamer nu één van de tofste plekken in huis is geworden! Ik had zelf enkele ideeën maar het voelde nog niet af, nog niet als een echt geheel met karakter. Een paar ideeën bleven en de rest hebben we vervangen door nieuwe plannen van Liselot. En daar was het plan dat wel goed voelt! De weken/maanden die volgden voerden we stap voor stap de plannen uit. Heel behapbaar op die manier.

- Gaby Sakkers - Particulier


Al vele jaren regelmatig met Liselot samengewerkt, in allerlei projecten van Per Expressie tot Down The Rabbit Hole, waar ik nu directeur ben. Liselot is een betrouwbare en eigenzinnige samenwerker, betrokken en gedreven. Ze kan inhoud, en budget uitstekend combineren, waardoor ze eigenlijk altijd met een passend plan komt. Haar stijl en smaak zijn erg aantrekkelijk, het afwerkingsniveau heel hoog en het resultaat daarmee altijd zeer naar wens.

- Ide Koffeman, directeur Down The Rabbit Hole.


Het is een feest om samen te werken met Liselot van Studio HEM. Ze heeft ons inmiddels alweer geholpen met het inrichten van drie verschillende horeca-ruimtes. Door de expertise en kennis van Liselot durfden we uitgesproken keuzes te maken. 

De optelsom van de kleuren op de muur en vloer, de verlichting, meubels en aankleding zorgen in alle ruimtes voor een warm thuis. Een gevoel dat je niet uit een catalogus kan halen en wat nu elke dag zorgt voor volle en knusse horecazaken.

- Hilde, Van Zanten, De Salon & Bombari Amersfoort


Liselot heeft een interieuradvies voor onze woonkamer en keuken gemaakt. We vonden het wel even spannend, want zou het haar lukken om onze stijl en smaak goed te vangen? Maar naarmate we meer van haar werk zagen, groeide ons vertrouwen: Liselot vraagt, kijkt, luistert en prikt om verder dan de oppervlakte te komen. We voelden ons direct aangesproken door de kleuren en materialen en hebben er niet eens aan hoeven wennen. Dit is wat we misten. Dit voelt goed.

– Marieke & Reinout Wiersma - Particulier


Liselot is een positieve wervelwind die van elke ruimte (klein of groot) iets moois kan maken. De kleine keuken in ons nieuw te betrekken appartement was een bouwval. Met slechts een paar vierkante meter om mee te werken ook nog een uitdaging. Waar komt de gootsteen? Hoe gaan we hier ooit koken überhaupt? Liselot’s professionele en creatieve blik heeft ervoor gezorgd dat wij nu een mega mini keukentje hebben. 

- Patrick Boone en Daisy Scholte - Particulier


Het lukte Liselot om met relatief eenvoudige middelen een prettige en lichte sfeer te maken op plein 5 en 6, de centrale publieksruimte van TivoliVredenburg.  Fijn is ook hoe ze daarbij gebruik maakt van groen. Door de hoogte van de ruimte en de dominantie van de architectuur is het scheppen van een goede sfeer op die locatie helemaal niet eenvoudig, het is een knappe prestatie van Liselot, om ervoor te zorgen dat het daar tijdens het filmfestival goed toeven was. Het gaf ons ook voor het eerst een duidelijk beeld hoe we met de ruimte om konden gaan. Hoe we het echt goed konden inrichten. 

- Erik Mans, Facilitair Manager TivoliVredenburg


Een sessie met Liselot bespaart je uren, dagen en weken wikken en wegen. 

Ze helpt je om erachter te komen wat je mooi vindt, zelfs als dat eigenlijk buiten je comfortzone ligt! Ze combineert het vertrouwde met het uitdagende in één stijl, wat tot een passend geheel leidt. Als het moet kan ze dit óók nog voor een stel die in smaak nogal verschillen. Een advies van Liselot bespaart je uiteindelijk tijd, en zorgt ervoor dat je niet voor het veilige comfortabele pad kiest. Ze creëert echt iets waar je (allebei) blij van wordt en je beiden in thuis kunt voelen.

- Pieter Lustig - Particulier


Voor de inrichting en indeling van ons nieuwbouwhuis hebben we de hulp ingeschakeld van Liselot. Vanaf de eerste afspraak hadden we een goede klik. We zochten naar een combinatie van sfeer, natuurlijke materialen en warmte, maar bovenal wilden we echt wel uitpakken met iets bijzonders. Want wanneer krijg je nou de kans om je huis helemaal ‘from scratch’ in te richten? Liselot voelde goed aan wat we zochten en wat bij ons past. Het resultaat is heel gaaf en precies het statement wat we zochten.

- Romano & Suzanne - Particulier


Na jarenlang aankijken tegen mijn net niet interieur, met net niet lekker bij elkaar werkende kleuren, de praktische net-niet-mooie oplossingen, was ik t zat. Dan maar even geld uitgeven voor rust en eenheid en een fijn thuis dat bij ons hoort. 

De grap is dat het inhuren van Studio Hem zelfs geld heeft bespaard. Door heel gericht te kunnen zoeken naar bijvoorbeeld een vloer, hoefden we niet allerlei vloerboeren af, maar konden we tweedehands gericht gaan zoeken. Zo hebben we flink bespaard op materialen. 

De verbouwing moet nog beginnen hier, maar we zijn nu al zo blij met het plaatje van ons nieuwe thuis! Het hebben van een ontwerp waarin je jezelf herkent geeft voor ons heel veel rust in de voorbereidingen van de verbouwing. Ik raad het iedereen aan. Geen keuzestress, wel voorpret. 

- Annelies Gouw - Particulier